VIT Medical

Ismerj meg minket

Hitvallásunk, legfőbb motivációnk

A VIT Medical termékeket arra terveztük, hogy megkönnyítsék és színesítsék a természetes szépségápolást, egészséges táplálkozást, tudatos életmódot. Hiszünk a tudományban és a természet valódi erejében, ezek ötvözéséből pedig olyan termékek születtek meg, mint a VIT Collagen termékcsalád, amely rövid idő alatt Magyarország egyik legkedveltebb kollagén kollekciója lett, vagy a Fibervit, amely egyedülálló összetétellel támogatja a helyes táplálkozást.

Termékfejlesztéseinken folyamatosan dolgozunk, hogy vásárlóink igényeit hiány nélkül tudjuk kielégíteni. Legfőbb motivációnk a természetes szépségápolás és tudatos táplálkozás globális képviselete, amelyben Ti, vásárlóink és követőink is aktív szerepet töltötök be.

Gyártásunk

Cégünk kiemelten fontosnak tartja a VIT Medical termékcsalád hitelessége érdekében a gyártási hely és gyártási alapanyagok gondos megválogatását. Termékeinket egytől egyik Magyarországon gyártjuk patinás és transzparens múltú élelmiszeripari vállalatokkal amelyek nevük és gyártási minőségük nemcsak belföldön, de egész Európában elismert. Cégünk saját magyarországi gyártással is büszkélkedhet amely folyamatos minőségellenőrzését és termelői hatékonyságát az előbb említett partnereink rendszeresen figyelemmel kísérik. 

Fibervit termékünk Győrben, míg többi termékünk fejlesztése, gyártása és csomagolása Szegeden történik. Régiós logisztikánkért pedig a Webshippy Kft. fóti raktára felel, így teljes tevékenységünk egyetlen országra lefedhető a pontos és magas minőségű kiszolgálás érdekében.

Termékeink megalkotásakor minden esetben szakítunk a világszerte hódító negatív trendekkel - miszerint a minőség feláldozhatóvá válik a mennyiség és a profit oltárán. Cégként ugyan kötelességünk törődni a pénzügyeinkkel és rentábilisen fenntartanunk a működésünket, azonban mint az egészséges, tudatos életmód és természetes táplálkozás, szépségápolás szerelmesei legfőbb mérőszámunk a bevétel helyett az elégedettség és az öröm.

A fejlesztéseink során arra fókuszálunk, hogy milyen termékekkel tudjuk a vásárlóink vitalitását, fizikai és szellemi jólétét megőrizni és továbbfokozni anélkül, hogy mesterséges és a szervezet számára idegen anyagokkal dolgoznánk.

A szenvedélyünk és fejlődési törekvéseink kimeríthetetlenek. Bízunk benne, hogy termékeink és márkánk elnyerik tetszéseteket és a jövőben örömmel tértek vissza hozzánk beszerezni a kedvenc Vit Medical csomagotokat.

Barátsággal,
a Vit Medical csapata

Rendezés:

VIT Collagen Drink áfonya - 300 g

5.990 Ft
VIT Medical kollagén italpor
Kívánságlistára teszem

VIT Collagen Drink cseresznye - 300 g

5.990 Ft
VIT Medical kollagén italpor
Kívánságlistára teszem

VIT Collagen Drink limonádé - 300 g

5.990 Ft
VIT Medical kollagén italpor
Kívánságlistára teszem

Vit Collagen, Kollagén kapszula

4.990 Ft

A VIT Collagen önmagában teljes körű támogatást nyújt a bőrödnek, a hajadnak és a körmeidnek, sőt, még az ízületeidnek is.

Kívánságlistára teszem