Advance Nutraceutics

Az ADVANCE nutraceutics a természetes egészségmegőrzési készítmények vezető gyártója. 14 éve vagyunk jelen a piacon. Termékeinket a hagyományos gyógyszertári hálózatban és az interneten is kínáljuk Magyarországon, Olaszországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Szlovéniában. Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink immár több százezer vásárlójának jó része visszajár hozzánk, hogy ismét vásároljon önmaga és a családja számára.

Miért állítjuk, hogy a piac legjobb minőségű étrend-kiegészítőit gyártjuk?

Hatóanyagokkal mindig teli kapszula

Ez az alap. Kerülje azokat a termékeket, ahol a hatóanyagok minimálisak, és a kapszula tartalma főleg töltőanyagokból áll. Nálunk ennek nincs helye!

Fokozottan koncentrált kivonatok

Hatékonyság szempontjából kulcsfontosságú a felhasznált kivonatok erőssége. Termékeink a rendelkezésre álló legerősebb kivonatokat tartalmazzák, ami a piacon egyáltalán nem általános.

Hitelesített alapanyagok

Termékeink csak kiváló minőségű, igazolt eredetű és minőségű alapanyagokat tartalmaznak.

Belépő ellenőrzés

Minden alapanyag szigorú belépő ellenőrzésen esik át, majd ellenőrzött körülmények között kerül tárolásra.

Kimeneti ellenőrzés

Minden gyártási tétel részletes belső kimeneti ellenőrzésen és a termék minőségének független ellenőrzésén esik át egy külső laboratóriumban.

Természetes anyagok

Hiszünk a természetben és annak egészségre gyakorolt jótékony hatásában, ezért minden termékünk alapját természetes anyagok alkotják.

A fejlesztés tudományos ismereteken alapul

A termékfejlesztés a tudományos kutatások és tanulmányok legfrissebb eredményein, valamint a gyógynövények és természetes termékek használatával kapcsolatos ősi ismereteken alapul.

HACCP szerinti gyártás

A terméket kritikus termelési pontok elemzése és ellenőrzése (HACCP) szerint eljáró gyártóüzemekben gyártjuk.

Ügyfeleink maximális elégedettsége

Termékeink minőségét elégedett vásárlók véleményei igazolják. Olvassa el ezeket nálunk, vagy olyan független értékelő szervereken, mint amilyen például a Heureka stb.

Csehországi gyártóüzemek

Termékeinket 2 gyártóüzemben a HACCP-nek megfelelően gyártjuk. Alapul szolgál a legjobb laboratóriumi berendezés, a legújabb technológiák és a pontosan leírt gyártási folyamatok. Kulcsfontosságú érték az emberi tőke. A nyersanyagbeszerzés, a gyártás és a minőségellenőrzés osztályokon dolgozó kiemelkedő munkatársainknak köszönhetőn mindig első osztályú terméket kap.

 

Rendezés:

Nutraceutics Probio24 60 kapszula - probiotikum 11 törzs, 33 milliárd élő kultúra

6.590 Ft
A Probio24 egyedülálló probiotikus étrend-kiegészítő. A napi adag 11 különböző rezisztens probiotikus törzsből álló komplexumot, prebiotikumot és 33 milliárd élő kultúrát tartalmaz.
Kívánságlistára teszem

Nutraceutics Urixin 60 tabletta - az egészséges húgyutak érdekében

6.290 Ft
Az Urixin komplex étrend-kiegészítő. Természetes anyagok egészséges húgyutakat támogató, egyedülálló kombinációját tartalmazza.
Kívánságlistára teszem