URIFECT és VSL# Balance – A „Candida-csomag”

Túl vagy több gyógyszeres kezelésen, számtalan krém és kúp használatán? Szüntesd meg a probléma gyökerét minőségi probiotikumok szedésével, amelyek egészséges flórát építenek fel, így kivédve a fertőzéseket, a hüvely nyálkahártyáját is segítve a regenerációban!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: DiamondLily DiamondLily
Várható szállítás: 2024. június 27.
Elérhetőség: Előrendelhető
19.990 Ft
Menny.:db
URIFECT és VSL# Balance – A „Candida-csomag”
19.990 Ft
Menny.:db

Leírás

A bélflóra és hüvelyflóra kapcsolatának fontosságánál óriási az átfedés: tünetekben is – azaz aki a bélflóra egyensúly hiányához kapcsolódó tüneteket tapasztal magán, gyakran tapasztalja a hüvely normál flórájának hiányából adódó problémáit is. Emellett az is tény, hogy a bélflóra problémái a leggyakoribb gyökérokok a visszatérő hüvelyfertőzés mögött. Gyakori hüvelyproblémák – bakteriális hüvelyfertőzés, visszatérő hüvelygomba? Az egyik lényeges közös pont a lactobacillusok csökkent száma. Ezek az egyébként bélben is megtalálható baktériumok védik a hüvelyt az egyéb káros mikroorganizmusoktól. Ha a számuk lecsökken, az teret enged a káros baktériumok és gombafajok elszaporodásának. Az immunrendszer 80%-a a vastagbélben található, működését pedig a bélflóra állapota alapvetően befolyásolja, egészségünk megőrzése szempontjából ezért fontos a bélflóra helyreállítása.  A VSL# Balance egy 8 különböző baktériumtörzsből álló, 90 milliárd CFU-t tartalmazó rendkívül koncentrált, élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő, D3 vitamin hozzáadásával. A termék élőflórájának összetétele a VSL#3 étrend-kiegészítőben már évtizedek óta bizonyító 8 baktériumtörzsből kiindulva megalkotott OttaBac(R) formula alapján áll össze, lakto- és bifidobaktérium törzseket tartalmaz különböző mennyiségben.

A bélflóra mellett a hüvelyflórát is regenerálni kell

A bélflóra több száz fajta baktérium közössége, amely kiegyensúlyozott működése esetén sikerrel veszi fel a harcot a szervezetbe betolakodó kártékony baktériumokkal, vírusokkal szemben. A hüvelyflóra is hasonlóképpen működik. A hüvelyben különböző típusú baktériumok élnek; normál körülmények között a tejsavbaktériumok, az ún. lactobacillusok vannak jelen a legnagyobb számban. A tejsavbaktériumok tejsavat termelnek, amely a hüvely normál, alacsony pH-értékének (pH 3,8-4,5) fenntartásáért felel. Többek között ez a savas közeg akadályozza meg a kórokozó baktériumok elszaporodását. Ha a tejsavbaktériumok száma lecsökken (például antibiotikum kúra miatt), és a pH-szint megemelkedik (lúgos irányba tolódik), akkor megbomlik a hüvely baktérium-egyensúlya, és elszaporodnak a szervezet immunológiai védekező mechanizmusát károsító baktériumok.

A probiotikumok nemcsak hüvelykúp formájában képesek hatással lenni a hüvelyflórára, hanem akkor is, ha szájon át szedjük be őket – megfelelő mennyiségben, védve a gyomor savas környezetétől. A tasakonként 12 milliárd Lactobacillus Paracasei törzset (mint az egyik, a normál flórában nagy mennyiségben egyébként is előforduló törzs) tartalmazó Urifect biztonsággal használható bélrendszeri és hüvelyi, szájon át alkalmazandó probiotikumként egyaránt, pozitívan befolyásolhatja a hüvelyi mikrobióta összetételét  és képes a kolonizációra.

Minden antibiotikumos kezelést egy jó minőségű probiotikum szedésének kell követnie, hogy védjük mind a hüvely-, mind a bélflórát az egyensúly felborulásától és a fertőzésektől.

A „Candida-csomag” tartalma

VSL# Balance

VSL# Balance egy 8 különböző baktériumtörzsből álló, 90 milliárd CFU-t tartalmazó rendkívül koncentrált, élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő, D3 vitamin hozzáadásával, így kiegészülve hatékonyan járul hozzá az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek anyagcseréjéhez. A termék élőflórájának összetétele a VSL#3 étrend-kiegészítőben már évtizedek óta bizonyító 8 baktériumtörzsből kiindulva megalkotott OttaBac(R) formula alapján áll össze, lakto- és bifidobaktérium törzseket tartalmaz különböző mennyiségben.

VSL# Balance probiotikum gyártója ugyanaz az Actial Pharmaceuticals, ami az egyedülálló és évtizedes kutatási háttérrel rendelkező VSL#3 probiotikumot is gyártja. A 90 milliárd kólóniaképző egységet tartalmazó kapszulák a hazai forgalomban kapható probiotikumokhoz képest 7-10-szer koncentráltabbak.

A törzsek egyenként:

  • Streptococcus thermophilus BT01
  • Lactobacillus plantarum BP06
  • Lactobacillus acidophilus BA05
  • Lactobacillus paracasei BP07
  • Lactobacillus helveticus BD08
  • Bifidobacterium animalis subps. lactis BL03
  • Bifidobacterium animalis subps. lactis BI04
  • Bifidobacterium breve BB02

Az ajánlott napi mennyiség: 1 kapszula naponta. A termék NEM tartalmaz glutént és laktózt, vagy bármely más adalékanyagot. Csak a szükséges alkotóelemek kerültek a kapszulába.

Figyelmeztetés: gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ha Ön terhes, szoptat vagy bármilyen gyógyszert szed / egészségügyi problémája van, kérjük szedés előtt konzultáljon orvosával.

A terméket a legszigorúbb GMP szabványok alapján gyártják.

Urifect

Az Urifect hüvelyflóra probiotikum az első, 3-az-1-ben, szájon át szedhető étrend-kiegészítő, amely megfelelő mennyiségben tartalmaz probiotikus baktériumtörzset (Lactobacillus paracasei, 12 milliárd CFU), illetve D-mannózt (500 mg) és tőzegáfonya kivonatot 120 mg (36 mg PAC).

A tasakonként 12 milliárd Lactobacillus Paracasei törzset (mint az egyik, a normál flórában nagy mennyiségben egyébként is előforduló törzs) tartalmazó Urifect biztonsággal használható bélrendszeri és hüvelyi, szájon át alkalmazandó probiotikumként egyaránt, pozitívan befolyásolhatja a hüvelyi mikrobióta összetételét  és képes a kolonizációra.

Adagolás akut probléma esetén: 1, max. 2 tasak / nap, 5-10 napon keresztül

Adagolás megelőzés esetén: 1 tasak / nap, 10 egymást követő napon keresztül, vagy 1 tasak / nap minden 2. napon. A doboz 10db tasakot tartalmaz. Ajánlott mennyiség: havi min. 1 doboz.

Segédanyagok: szilikon-dioxid, maltodrexin, citromsav, természetes eperaroma, céklavörös színezék, szukralóz.

Figyelmeztetések: Tartsa távol gyermekektől. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ha Ön terhes, szoptat, bármilyen betegsége van, vagy gyógyszeres kezelés alatt áll, konzultáljon orvosával szedés előtt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

VSL#Balance probiotikum 30x

13.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Unisis tabletta, 60db

11.990 Ft
199,83 Ft/db
Kívánságlistára teszem

ASHWARAX szorongás, pánik, álmatlanság elleni étrend-kiegészítő, 90db

11.170 Ft
124,11 Ft/db
Kívánságlistára teszem

Amino Primo tabletta

9.990 Ft
33.300,00 Ft/kg
Kívánságlistára teszem

Pavirona

9.190 Ft
153,17 Ft/db
Kívánságlistára teszem

HistaminBalance Plus problémaspecifikus probiotikum (60 db) - Napfényvitamin

7.900 Ft
131,67 Ft/db
Kívánságlistára teszem