Regen 60db - Neuralife Nutrition

Egységár: 116,50 Ft/db
Étrend-kiegészítő az idegrendszer normál működését támogató vitaminokkal. A természet erejével a szellemi teljesítőképesség karbantartására.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Neuralife Nutrition Neuralife Nutrition
Regen 60db - Neuralife Nutrition

Leírás

A Neuralife Nutrition Regent kettős céllal alkottuk. A benne lévő vitaminok és magnézium révén hatékony és gyors segítség az idegrendszer normál működésének támogatására, tartós szedése mellett pedig folyamatosan üzemanyaggal látja el az elmét a szellemi teljesítőképesség támogatása és megőrzése céljából. Az oxidatív stressz, életkor vagy bizonyos poszt-virális állapotok okozta neuronvesztés miatt a kognitív funkciók zavart szenvedhetnek, mely következményei lehetnek többek között az íz- és szagérzékelési zavarok, memóriazavarok, a koncentrációképesség csökkenése, krónikus fáradtság, mentális és pszichológiai funkció zavarok (szélsőséges esetben akár depresszió) és az olyan neurodegeneratív betegségek, mint például a Parkinson- vagy az Alzheimer-kór. A Regen a japán gyógyászat által évszázadokon át használt süngomba vagy oroszlánsörénygomba (Hericium erinaceus) és páfrányfenyő (Ginkgo biloba) agyi keringésfokozó, memória és kognitív funkciókat fenntartó képességét hívja segítségül. A modern medicina is felfigyelt ezekre a hatóanyagokra, melyek ma már évtizedes kutatási múltra tekintenek vissza. Számos ígéretes eredménnyel zárult in vitro és humán klinikai tanulmány készült pozitív egészségügyi hatásaikról, melyek különösen az agyi és neurológiai területeket érintik.

A napi javasolt adag 300 mg koncentrált süngomba kivonata 3 g hagyományos süngomba pornak felel meg. A komplexebb hatás érdekében a Regent az idegrendszert célzottan támogató B-vitamin komplexszel és a szervezet számára jól hasznosuló, bioaktív magnézium-citráttal egészítettük ki. A Ginkgo biloba a perifériás keringésre gyakorolt pozitív hatásának köszönhetően jótékony hatást fejt ki a kognitív funkciókra, hosszú távon segít fenntartani a mentális frissességet. Erős antioxidáns, mely tulajdonsága szintén hozzájárul az oxidatív stressz okozta negatív folyamatok ellensúlyozásához. A pozitív egészségügyi hatás eléréséhez napi 120 mg Ginkgo biloba standardizált kivonat bevitele javasolt. A maximális hatás érdekében az idegrendszer normál működését támogató ("neurotróp") B-vitamin komplexszel egészítettük ki receptúránkat. A B3-, B6- és B12-vitaminok fontos szerepet játszanak a központi idegrendszer intermedier anyagcseréjében, hozzájárulnak az idegrendszer egészségének fenntartásában. A B12-vitamin megfelelő szintjének biztosítására kiemelt hangsúlyt kell fektetni a vegán táplálkozást folytatóknak és az idősebb korosztálynak egyaránt, mivel náluk gyakori a B12-vitamin hiánya. Bár a B12-vitamin nagy mennyiségben főleg állati eredetű élelmiszerekből biztosítható, jó hír a vegánok számára, hogy keletkezik a savanyú káposztában a savanyítás folyamata során is, illetve kisebb mennyiségben megtalálható a homoktövisben. Így ezek fogyasztása javasolható a hiánybetegségek elkerülése érdekében. A hiánybetegségek közül kiemelendők a memóriával és kognitív funkciókkal kapcsolatos problémák, melyeket több általunk hivatkozott kutatás a B12-vitamin-hiányra vezeti vissza. A B12-vitamin alacsony szintje az Alzheimer-kórhoz hasonló neurodegeneratív betegségek kialakulásában is fontos szerepet játszhat. További hiánybetegségre utaló tünetek lehetnek még a végtaggyengeség, görcsök, zsibbadás, krónikus fáradtság, feledékenység, szorongás, depresszió, hangulatingadozás, vagy épp egyensúlyzavar. A B3- és B6-vitamin szintén kiemelkedő szerepet játszik az idegrendszer normál állapotának fenntartásában. Ha valamilyen okból a vitaminok étrend-kiegészítőkkel való pótlása lenne szükséges (egyéni ételpreferenciák, időseknél csökkent étvágy...), az olcsóbb, gyenge minőségű cianokobalamint és piridoxint érdemes messziről elkerülni! Helyettük a jó minőségű, szervezet által hasznosítható bioaktív formákat célszerű előnyben részesíteni.  

A legtöbb étrend-kiegészítőben jellemzően a vitaminok és ásványi anyagok legolcsóbb formáit használják fel, melyek jelentős terhet rónak szervezetünk antioxidáns rendszerére. Ilyen hatással rendelkezik a B12-vitamin cianokobalamin formája és a magnézium-oxid is, melyekből szervezetünkben cián funkciós csoport és káros szabadgyökök, oxidok szabadulnak fel. A megnövekedett oxidatív stressz és az agy antioxidáns védelmi rendszerének károsodása, az agy funkcionális és szervi öregedéséhez vezethet. 

A termék összetevőire vonatkozó Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság által elfogadott egészségügyi állítások:
A magnézium, a B3-, B6- és B12-vitamin hozzájárul: A fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez.
A B6-vitamin és B12-vitamin hozzájárul: Az immunrendszer normál működéséhez. Az idegrendszer megfelelő működéséhez. A normál pszichológiai funkció fenntartásához.
A B6-vitamin hozzájárul: A hormonális aktivitás szabályozásához.
A B3-vitamin (niacin): Hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához.  

A Regen bioaktív, jól hasznosuló metil-kobalamint és magnézium-citrátot tartalmaz. Koffein és egyéb stimuláns mentes formula, a hosszútávú biztonságos hatásért mindenki számára! Az eredmény: maximális hatás koffeinérzékenyek számára is!

OGYÉI notifikációs szám: 30958/2023  

Összetétel

magnézium-citrát, süngomba kivonat (10:1), növényi kapszulahéj, Ginkgo biloba levél kivonat (24/6), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), B3-vitamin (nikotinamid), csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), B6-vitamin (piridoxál-5’-foszfát), B12-vitamin (metil-kobalamin).

Aktív összetevők 2 kapszula NRV%
Magnézium-citrát
melyből elemi magnézium
586,59 mg
60,4 mg

16%
Süngomba (Hericium erinaceus) kivonat (10~15:1) 300 mg -
Páfrányfenyő (Ginkgo biloba) levél kivonat (24/6) 80 mg -
B3-vitamin (nikotinamid)
niacin egyenértékben kifejezve
32 mg
31,5 mg

197%
B6-vitamin (piridoxál-5’-foszfát)
melyből az aktív B6-vitamin
1,4 mg
0,84 mg

60,3%
B12-vitamin (metil-kobalamin)
melyből az aktív B12-vitamin
2,5 µg
2,16 µg

86,24%

*Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték

Adagolás:
Felnőtteknek naponta 2-3 kapszula.

Nettó térfogat:
39,06 g
(60 db 651 mg-os kapszula)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!