Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PureGold

Ön itt jár: Kezdőlap >

PureGold

1996 óta nap mint nap azért küzdünk, hogy az ideiglenes piaci áraktól és kedvezményektől függetlenül, ugyanolyan magas minőségű termékeket juttassunk el vásárlóinkhoz. Ehhez, többek között két alapvető kritériumnak kell folyamatosan eleget tennünk. A kifinomult gyártás-technológia és a megfelelő alapanyagok tökéletes kombinációjának. Miért fontos ez?

Ugyanis ez az egyedüli módja annak, hogy az előre kifejlesztett receptúrák minőségét és ízvilágát folyamatosan magas szinten tudjuk tartani. Például a tejsavó fehérjék esetében ugyanazon gyártók, ugyanazon alapanyagait használjuk fel az általunk fejlesztett és forgalmazott brandekhez a kezdetek óta. Ez annak ellenére is alapkövetelmény cégünk számára, hogy termékeink legfontosabb alkotóeleme, a már 20 éve felhasznált Volactive fehérje, 10-20 százalékkal folyamatosan drágább, mint bármely más tejsavó-fehérje forrás.
Míg számos gyártó és bérgyártó rendre kevernek olcsóbb alapanyagokat termékeikbe, az esetünkben ez elképzelhetetlen és elfogadhatatlan. Ennek köszönhetően teljesen mindegy, hogy mikor és milyen áron vásárlod termékeinket, mindig ugyanazt a minőséget, ízt és hatást fogod tapasztalni.

Legyen szó akármilyen termékről a táplálékkiegészítők teljes palettáján, célunk 1996 óta nem változott: A vásárló rajtunk keresztül tapasztalhassa meg az Arany minőséget!

Ne a közép, hanem az arany utat járd!
PURE GOLD
Rendezés:
3.690 Ft
Hidrolizált marha kollagén peptid tartalmú étrend-kiegészítő kapszula, adagonként 1100mg kollagén tartalommal.
Gyártó: PureGold

Keresés