Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
German de
Romanian ro
Slovak sk

Pénznem

Neuralife Nutrition

Ön itt jár: Kezdőlap >

Neuralife Nutrition

Étrend-kiegészítő termékcsaládunk születése mögött nem nagy gyógyszergyárak állnak. A Neuralife Kft. 100%-ig magyar tulajdonú, családi-baráti vállalkozás, mint ahogy Neuralife Nutrition termékcsaládunk megszületése is teljes mértékben magyar innovációnak köszönhető. Összes termékünk esetében mind a kutatás, mind a gyártás Magyarországon történik.

REGENesis, a Regen története

Eleinte nem gondolkoztunk cégalapításban, csupán saját problémánkra kerestük a megoldást. Abból adódóan, hogy egyik alapítónk maga is termékfejlesztő, aki évek óta nemzetközi táplálék-kiegészítők receptúrájának összeállításával és engedélyeztetésével foglalkozik, tapasztalatai okán már beleláttunk az ipar átveréseibe, és azt tűztük ki célul, hogy a gyenge minőségű, gyakran káros alapanyagokat tartalmazó termékek mellett olyan alternatívát biztosításunk, amit akár családunk részére is nyugodt szívvel ajánlhatunk. Így kiemelt figyelmet fordítottunk a tiszta és magas minőségű alapanyagok kiválasztására. Mivel az olyan poszt-virális tünetegyüttesért, mint például az íz- és szagérzékelés zavarai, elsősorban nem érzékszervi, hanem neurológiai károsodás felelős, az idegrendszer regenerálására irányuló izgalmas kutatómunkába kezdtünk, hogy megtaláljuk a megoldást, melyet aztán hónapokig tartó kísérletezés követett. A receptúra tökéletesítése mellett kihívást jelentett a magas minőségű alapanyagok beszerzése, mivel Magyarországon senki nem foglalkozik ilyen magas hatóanyagtartalmú standardizátumok előállításával.

Az elkészült prototípusokat magunkon teszteltük, az eredményt megosztottunk családunkkal és közvetlen környezetünkkel. Ekkor kellett rájönnünk, hogy saját problémánk megoldása közben, olyan piaci résre bukkantunk, melyre tudomásunk szerint eddig még senki nem kínált megoldást. Meglepetésünkre nagyon hamar elterjedt a termék híre, már ekkor nem várt mértékű kereslettel találkoztunk. A Regen sikere után, további neurológiai területhez kapcsolódó megoldandó problémákat céloztunk meg, így belevágtunk egy komplett termékcsalád, a Neuralife Nutrition fejlesztésébe. A lehető legmagasabb minőségi standard és az elme tápanyagokkal való támogatása közös bennük, azonban felhasználási céljukat tekintve különbözőek. Termékcsaládunk célja az idegrendszer normál működésének támogatása mellett a szellemi teljesítőképesség fokozása.

Minőségbiztosítás

Termékeink minden esetben több lépcsős minőségbiztosítási rendszeren mennek át. Már az alapanyagok kiválasztásánál a legjobb minőséget keressük ügyfeleink és saját egészségünk érdekében! Gyártástechnológiánk során kiemelt figyelmet fordítunk mind a higiéniai, mind a termék összetevőinek minőségét érintő kérdésekre. Az alapanyagok már a gyárba való beérkezésük előtt szigorú laboratóriumi vizsgálatokon mennek keresztül (hatóanyag tartalom ellenőrzése, higiéniai követelmények és károsanyag-mentesség biztosítása). Majd a lehető legnagyobb biztonság érdekében az elkészült termékeket ismételten ellenőrizzük, hogy folyamatosan a legmagasabb minőséget tudjuk biztosítani.


Figyelmeztetés!

Cégünk történetében termékcsaládunk megszületésének célját és történetét, saját tapasztalatainkat osztottuk meg. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet, ahogy nevük is mutatja, csupán kiegészítik a táplálkozásunkat. A termékben lévő gyógynövények hatásait évszázados megfigyelések, és a feltüntetett humán klinikai kutatások támasztják alá, míg a vitaminok és ásványi anyagok esetében tapasztalható pozitív egészségügyi hatásokat (health claims)  az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) szabályozza. Egyetlen étrend-kiegészítő sem tekinthető gyógyszernek, nem gyógyít betegségeket!

Rendezés:
6.990 Ft
Étrend-kiegészítő az idegrendszer normál működését támogató vitaminokkal. A természet erejével a szellemi teljesítőképesség karbantartására.

Keresés