Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
de
ro
sk

Pénznem

Ár:
9.990 Ft
Menny.:db
Egységár: 99.900,00 Ft/kg
MEGASONEX Nanohidroxyapatite tartalmú, zománcépítő, fogfehérítő fogkrém
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. szeptember 28.
Elérhetőség: Raktáron

      


 
- 100% magyar webshop
- megbízható vásárlás
- profi kiszállítás
- szállítási díj 999 - 1799 Ft

- akár aznapi csomagfeladás
12:00 óráig leadott rendelésed - ha a termék raktáron van - a legtöbb esetben még aznap átadjuk a futárszolgálatnak.

Leírás

Nano-hidroxiapatittal dúsított.
A nano-hidroxi-apatit a fogak legkisebb építőköve. A fogkrémhez adva újjáépítheti a zománcot, és erőssé, simává és fényessé teheti. Elektromos és ultrahangos fogkefékhez tervezték A MEGASONEX® fogkrém radikálisan eltért a hagyományos fogkrémkészítményektől. Ahelyett, hogy a kézi fogkefét használók számára tervezett formulát fejlesztettünk volna ki, fogkrémünket kifejezetten az elektromos fogkefe fogmosásának fizikája köré fogalmaztuk meg. Ez lehetővé tette számunkra, hogy kihagyjuk az olyan durva habosítószereket, mint például az SLS. Természetesen nem feledkeztünk meg a kézi fogkefe-felhasználókról sem… bár erőteljes fogmosásra van optimalizálva, a MEGASONEX® továbbra is tökéletesen használható mindenki számára.

Szakmai képlet
A kaliforniai kutatóintézetünk vegyészei fejlesztették ki, akik a szakterületük legjobbjai közé tartoznak, és nem kíméltük a költségeket annak biztosítása érdekében, hogy fogkrémünk megfeleljen a világ legjobb fogászati szakembereinek legszigorúbb kritériumainak. Mivel termékünk értékesítésében kizárólag a világ vezető fogászati szakembereire támaszkodunk, erőfeszítéseinket a tudományunkra fordítjuk, nem pedig a reklámozásunkra. Csökkenti a lepedéket A plakett nem csak rosszul néz ki… ez káros a száj egészségére. A fogkő és az üregek kialakulása mellett a lepedék ínygyulladást és ínyvérzést is okozhat. A tetranátrium-pirofoszfát nevű összetevőt használjuk, amely megakadályozza a lepedék megtapadását. A legújabb kutatások¹ azt is kimutatták, hogy a nano-hidroxi-apatit olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a káros baktériumok beburkolását, segítve a plakképződés megelőzését. Segít az apróbb sérülések regenerálásában. A nano-hidroxi-apatit segít a zománc biztonságos remineralizálásában, potenciálisan visszafordítva a korai stádiumú fogszuvasodást (fehér foltos fogszuvasodás) a fogászatban korábban nem ismert módon². Fluoridmentes Míg a fluoridot már régóta használják a fogkrémekben összetevőként a zománc erősítésére, ehelyett nano-hidroxiapatitot használunk, ami valójában segít a zománc újjáépítésében. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a fluoridot kihagyjuk a képletünkből. Míg a fluorid biztonságos, sőt kívánatos alacsony szinteken, például sok országban megtalálható a mindennapi élelmiszerekben és az ivóvízben, a túl sok fluorid mérgező lehet. A hidroxiapatit egy természetesen előforduló vegyület, amely már kis koncentrációban megtalálható a szájban, így biztonságosan lenyelheti. SLS-mentes Szulfátmentes Mivel a MEGASONEX® fogkrémet kifejezetten elektromos és ultrahangos fogkefékhez tervezték, kihasználja a nagyfrekvenciás sörtéjű hatás fizikáját, hogy megadja az elvárt habzást anélkül, hogy nemkívánatos habosítószereket, például szulfátokat használna, beleértve az SLS-t (nátrium-lauril-szulfát), amelyekről kimutatták, hogy hozzájárulnak az ampthous fekélyekhez és a fekélyekhez.
Ehelyett a MEGASONEX® enyhébb, kókuszból származó összetevőt használ.
Parabénmentes
Tartósítószer-mentes

Sokan mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkerüljék a tartósítószereket az általuk fogyasztott ételekben, de nem veszik észre, hogy a fogkrémek, amelyeket minden étkezés után a szájukba tesznek, ugyanazokkal a vegyületekkel vannak feltöltve. A kezdetektől fogva megkérdőjeleztük ezt a gyakorlatot, és prémiumot fizettünk egy olyan formuláért és csomagolásért, amely lehetővé teszi számunkra, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely mentes a parabénektől és az összes többi tartósítószertől.
Érzékeny fogakhoz
A fogérzékenység gyakran akkor fordul elő, amikor a fogak zománca elhasználódik, kitéve az alatta lévő dentinréteget. A dentin apró tubulusokat tartalmaz, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a péphez, ahol azok az idegek találhatók, amelyek jelzik az agynak, ha a fogai fájdalmat okoznak. A zománc védőrétege nélkül ezek az idegek könnyen stimulálódhatnak, ami fájdalmat okoz. A MEGASONEX® túlmutat más érzékeny fogkrémeken, hogy ténylegesen segítsen a tubulusok csatlakoztatásában, majd segítsen a zománc újjáépítésében a tetején, amely folyamat klinikailag bizonyított³ az ilyen típusú fájdalmak enyhítésére.
Fehérítő hatás
Mivel a formulánk tele van apró építőkövekkel a fogak közül, segíthet abban, hogy szó szerint megtöltse a fogzománcban lévő gödröket és repedéseket a fehér nano-hidroxi-apatittal, így a fogai simák és fényesek lesznek, ami nemcsak erősebbé, hanem fehérebbé is teszi őket. kiegyensúlyozott pH-érték Az optimális pH-érték fenntartása a szájban elengedhetetlen a fogak demineralizációjának vagy a káros kefekristályosodás felhalmozódásának elkerüléséhez, ami fogkőképződéshez vezet. Emiatt gondosan egyensúlyba hoztuk fogkrém-összetevőinket, hogy semleges pH-értéket érjünk el, és természetes pH-puffereket is beépítettünk a készítményünkbe, hogy biztosítsuk, hogy a pH-t mindig gondosan ellenőrizzük.
Alacsony dörzsölő hatás
Sok fehérítő fogkrém a könnyebb utat választja, ha fehérítésről van szó… nagyon koptató részecskék bevonásával a készítményekbe. Bár a fogak szó szerinti halálra kaparása megtisztítja róluk a lepedéket és fehérebbé teszi őket, véglegesen károsíthatja a fogait. Bár a fogkrémünknek is van néhány csiszolóanyaga, gondosan választjuk ki azokat a részecskéket, amelyek éppen elegendő polírozást biztosítanak a fogak megfelelő tisztításához, és semmi mást.
Enyhe íz
Mivel a hagyományos fogkrémkészítményekben található csúnya ízű kémiai vegyületek közül sokat kihagytunk, finom menta ízű fogkrémet tudtunk készíteni. Csak elég erős ahhoz, hogy a megszokott hűvös, frissítő érzést keltse, de elég enyhe ahhoz, hogy ne zavarja az ízét… Még a narancslé is jól ízlik a fogmosás után.
A legkorszerűbb gyártás A MEGASONEX® fogkrém minden tubusát makulátlanul tiszta, csúcstechnológiájú, az FDA által regisztrált kaliforniai létesítményünkben gyártjuk, a világ legjobb kutatóegyetemein képzett tudósokkal. Szigorú minőségellenőrzési rendszert tartunk fenn, amely felügyeli a gyártási folyamat minden lépését, biztosítva, hogy minden tubus fogkrém, amelyet készítünk, megfeleljen a nagyon szigorú szabványainknak.
Nagyszerű a fogszabályozó és implantációs betegek számára A fogszabályozó és implantált betegek különösen érzékenyek a fogszuvasodásra, mivel a fogszabályozó készülékek, hidak, koronák és implantátumok élelmiszercsapdákat hoznak létre és megnehezítik a fogmosást, ideális táptalajt teremtve a szuvasodást okozó baktériumok kialakulásához. Sokat fektetett abba, hogy a mosolya egyenes legyen, ezért győződjön meg róla, hogy erős és egészséges. A megfelelő fogkrém használata lehet a legjobb befektetés, amit a fogai számára megtehet.
Biztonságos a gyermekek számára
A legtöbb más fogkrémmel ellentétben, amelyek mérgező összetevőket, például fluoridot tartalmaznak, itt a MEGASONEX-nál® úgy gondoljuk, hogy a betegbiztonság mindig az első. Ezért gondosan választottuk ki ezeknek a standard összetevőknek a biztonságos, nem mérgező alternatíváit. Valójában a MEGASONEX® fogkrém annyira biztonságos, hogy még a gyermekek és az űrhajósok is lenyelhetik minden rossz hatás nélkül.

Összetétel

Sorbitol h 1 1 , Glycerin h 0 0 , Hydroxyapatite , Water / Aqua , Silica , Xylitol h , Tetrasodium Pyrophosphate , Sodium Methyl Cocoyl Taurate ti , Mica , Titanium Dioxide f 0 0 , Sodium Carboxymethyl Cellulose , Citric Acid kh , Sodium Saccharin , Aroma

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés