Greens of Daisy

Bukovicsné Békefi Daisy vagyok, a Greens of Daisy termékcsalád megálmodója. Kertészmérnök, három gyermekes édesanya, feleség és nem utolsó sorban nő, akit mindig is foglalkoztatott a tudatos, hatékony bőrápolás.

Családi biogazdaságban nőttem fel. Édesanyám természetgyógyász, igazi gyógyfüves asszony, így a gyógynövények és a természet szeretete gyermekkoromtól elkísér. Hamar elmélyültem a különböző növények hatásainak varázslatos világában, majd megszerzett ismereteimet egyetemi tanulmányokkal bővítettem.

A diplomamunkámat a kertészmérnöki karon gyógyhatású vadnövények témában készítettem. A mesterszak mellett kozmetikus képzésre jártam, hogy a gyógyfüvek iránti szenvedélyemet a szépségápolásban szakszerűen kamatoztathassam.

Greens of Daisy néven kezdtem tartalmat gyártani a közösségi médiában. Gyógynövényekről, hasznos gyomnövényekről, receptekről szólnak bejegyzéseim, amit a természet patikája és természetközeli életmódom inspirál.

Jelöltek az év ismeretterjesztő tartalomgyártója díjra, majd Go green nagykövet lettem a Marie Claire magazinnál, ahol több gyógynövényes cikkem is megjelent. A 2022-es Glamour book címlapján Pataki Ági mellett képviselhettem a környezettudatosságot, a Forbs hasábjain pedig kiskunsági-füveslányként olvashattok rólam.

A sok pozitív visszajelzés bátorságot adott ahhoz, hogy régi álmomat megvalósítva saját gyógynövényes natúrkozmetikum családot hozzak létre. Így született meg a Greens of Daisy termékcsalád, amiben kiteljesedhet természetpárti szemléletem és ötvöződhet a hagyomány és a modern technológia.

A termékek előállítását biomérnök, vegyészmérnök, természetgyógyász-fitoterapeuta és bőrgyógyász doktor szakemberekből álló csapatra bíztam. Ők dolgoznak együtt egy-egy formulán, hogy a hatásokat a lehető legnagyobb mértékben optimalizálják.

A Greens of Daisy termékek magyar fejlesztésű, magyar gyártású naturkozmetikumok. A vegán, állatkísérlet-mentes, parabénmentes, SLS mentes és parfümmentes arckrémet, szemkörnyék ápolót, arcápóló szérumot, tonikot, ajakbalzsamot, kézkrémet büszkén mutatjuk be a természetes hatóanyagokat kedvelőknek. Termékeink nem tartalmaznak etil alkoholt, mesterséges színezékeket, kőolajszármazékokat és pálma olajat sem. Az egyedülálló összetételnek hatalmas értéke van.