Dorall Golden Blaze EdT Női Parfüm 100ml

Egységár: 24.900,00 Ft/l
Mennyiségi kedvezmény
2 db felett
1.790 Ft / db
A női Dorall Golden Blaze az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője. Burkolja magát Ön is ebbe az illatba, és hangulata egész nap remek lesz!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Dorall Golden Blaze EdT Női Parfüm 100ml

Leírás

A női Dorall Golden Blaze az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője. Burkolja magát Ön is ebbe az illatba, és hangulata egész nap remek lesz! Virágos,  pézsma illat. A romantikus nő értékelni fogja. Mindennapos viseletre alkalmas illat.
Dorall Golden Blaze összetétele:
Fej illatjegyek: gránátalma
Szív illatjegyek: damaszkuszi rózsa
Alap illatjegyek: pézsma
Az illat fajtája: virágos, pézsmás
Dorall Collection az Az Arion Perfume and Beauty Inc. által gyártott egy olyan parfümmárka, mely híres parfümök illatjegyeinek és külcsínének reprodukálását célozta meg. A parfümök kiváló francia parfümolajat tartalmaznak és igen alacsony az áruk. Közelmúltban a Dorall Parfümök és Díszdobozok frissített csomagolást és magasabb parfümolaj tartalmat kaptak. Eltérő formájú, nem szabványos csomagolást és megjelenést kaptak az új parfümök. Celofánba csomagolva a termék integritása érdekében. Az új termékeket és a megjelenéseket a legnépszerűbb designer illatok ihlették. Az Arion Perfume & Beauty, Inc. számos kiváló márkát gyárt a nemzetközi Parfüm piacon. Ilyenek például: CleanVibes, a CP Trendies Match Maker, Jean Paul DuPont Prestige, Jean Paul DuPont, a Creation Lamis Deluxe, a Dorall kollekció, a DreamWorld parfümök.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!