Dorall Anabelle EdT Női Parfüm 100ml

Egységár: 24.900,00 Ft/l
Mennyiségi kedvezmény
2 db felett
1.790 Ft / db
Ébressze fel magában a szerelem istennőjét, aki egyedülálló életenergiájával vonzza a csodálatos férfiakat és alkalmakat.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Dorall Anabelle EdT Női Parfüm 100ml

Leírás

Ébressze fel magában a szerelem istennőjét, aki egyedülálló életenergiájával vonzza a csodálatos férfiakat és alkalmakat.
A női Dorall Anabelle Eau de Toilette olyan páratlan virágos illat, mely a tavaszt és mindent, ami azzal jár, idézi meg. Tökéletesen kiemeli gyöngéd nőies oldalát, egyben ellenállhatatlan érzékiséggel ruházza fel. Úgy zsongnak majd Ön körül a férfiak, mint a méhek a csodás tavaszi virág körül. lenyűgöző virágos illat főleg melegebb időjárásban ideális romantikus beállítottságú nőknek Dorall Anabelle összetétele: A szeretetteljes atmoszférát az édesbe hajló jácint, valamint az elbűvölő lonc varázslatos kölcsönhatása teremti meg. Ezt a részegítő liliom, a játékos gyöngyvirág, az egzotikus ylang ylang és a titokzatos jázmin virágos robbanása követi. Természetesen a legromantikusabb virág, a rózsa is megjelenik, hogy illatával tökéletesen kiemelje az Ön természetes báját. Legtovább mégis a pézsma és a szantálfa hihetetlenül vonzó, melengető akkordjait érzi majd a bőrén, melyeket a tölgymoha és a vetiver földessége fest alá. A virágos harmónia végére az érett feketeribizli tesz édes pontot.
Fej illatjegyek: lonc, jácint
Szív illatjegyek: gyöngyvirág, ylang-ylang, jázmin, liliom, rózsa
Alap illatjegyek: tölgymoha, pézsma, feketeribizli, vetiverfű, szantálfa
Az illat fajtája: virágos

Dorall Collection az Az Arion Perfume and Beauty Inc. által gyártott egy olyan parfümmárka, mely híres parfümök illatjegyeinek és külcsínének reprodukálását célozta meg. A parfümök kiváló francia parfümolajat tartalmaznak és igen alacsony az áruk. Közelmúltban a Dorall Parfümök és Díszdobozok frissített csomagolást és magasabb parfümolaj tartalmat kaptak. Eltérő formájú, nem szabványos csomagolást és megjelenést kaptak az új parfümök. Celofánba csomagolva a termék integritása érdekében. Az új termékeket és a megjelenéseket a legnépszerűbb designer illatok ihlették. Az Arion Perfume & Beauty, Inc. számos kiváló márkát gyárt a nemzetközi Parfüm piacon. Ilyenek például: CleanVibes, a CP Trendies Match Maker, Jean Paul DuPont Prestige, Jean Paul DuPont, a Creation Lamis Deluxe, a Dorall kollekció, a DreamWorld parfümö.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!